Thursday, October 15, 2009

kelas bahasa arab semester 1

Salam sahabat2 yg aku sayangi sekalian.aku nk kongsikan video xsbrapa yang aku buat sampai xtdo malam..dah lame dah aku buat ni...cume xpublish mane2..Mmm...mesti sket je yg dah tgok video yang aku buat ni...sebab sket je yang tau..elwani,afiq,and ustaz...ustaz of course mmg kene tgok punye sebab video ni mmg untuk die...hihi...
Pengalaman aku spanjang berada dlam group 1 for bhs
arab mmg best...semua manis...bagi aku lah..yg pahit pun manis...pendek kata xde yg pahit...walaupun kene marah ngan ustaz..ustaz aku ni mmg best..mmg diakui..nak citer sket ustaz aku ni ,name dye ustaz rozuki bin ariffin..belajar kat al-azhar mase dulu..bnyk giler input boleh dapat dr ustaz ni..bukan setakat ilmu bhs arab,ilmu agama pun ade,pasal kluarga pun ade,komputer pun ade,masalah politik,tip2 masak pn ade...yang paling tak seke dye pernah ajar kitorang camne buat youghurt...ahhaa,...aku paling suke time dye crite pengalaman die...
Sepanjang dalam kelas bhs arab...xclp aku 97% aku selalu duk depan skali...boleh dikatakan tiap2 ari..n yg paling best aku xpernah ngantuk..kalu ade pun 0.5% kot..tapi xdan nk ngantuk..ustaz ajar best..Xpercaye ke?tnylah budak2 kelas aku...hehee..ustaz aku ni..pernah dapat award b
est lecturer mase kat uia gombak..aku bangga dan turut beruntung dapat dye..rmai senior2 pesan suruh ambil segala input yg die bagi dan bagi attention dlm kelas..ade jugak sorang lecture ni,kbtulan die jadi fellow aku,die pun nasihat gitu..n dye kate ustaz aku ni mmg baguih..hehe..
Ukhwah kitorang dalam kelas amat rapat ..memandangkan kami 10 orang saje dlm kelas...xmcm kelas len...20 lebih..ade yg nk dekat 30...maklumlah...org2 yg bertuah...cewah..ahaha..lgpun ustaz aku ni...xsuke ampu sana ampu sini pelajr2 nya..xpernah die puji pelajar nyer sepanjang a
ku jadi anak muridnye..katernye kitorang ni dah biase dipuji zaman sekolah dulu...die xnk plajar die jadi prasan dah pandai..hahaha...

asifah ye ustaz ,seme gambar ustaz gambar curik...tapi ustaz da tau kan..lagipun brape kali saye kantoi ambek gmbr ustaz curik2...hihi..ustaz xkesah kan..hiihi

Ish3 korang rase panjang sangat ke aku tulis pasal ustaz nih?ni baru mukaddimah...hahaha..crite ringkas je..
.nk lebih lanjut bukak blog elwani...ape yg ustaz crite pun die crite balik..keh3..lagi dahsyat...aku bukan ape...maleh nk tulih...sebab bnyk sngat...ok...so sblum aku hilang ingatan nk letak viedo ni.....baik aku letak dulu kan....ok...trimelah..video yang xseberape nih....



video

1 comment:

akubudakbar said...

sory yek kalu ade org gambar dye xjelas...mklumlah...ambek yagn kbtulan ade dlm hp...semua ambek..tapi yang penting seme orang ade kan..satu lagi gmbr ustaz pulak mmg la xbrape jelas...phm2 la kan...gmbr curik...hihi..k enjoy watching..